Reiskiezer.jouwweb.nl

SINT PETERSBURG

Aleksandr Nevski Klooster: De twee begraafplaatsen in Sint Petersburg liggen naast het klooster. Verder vindt u er onder andere de kathedraal van de Heilige Drie-eenheid (Troitsky Sobor).

 

 

Hermitage: De Hermitage is het grootste kunstmuseum dat er in de wereld bestaat. U vindt er meer an drie miljoen werken van onder andere Rubens, Michelangelo, Rembrandt, Picasso en Da Vinci.

 

Smolny Kathedraal: Deze kerk heeft barokke als classicistische kenmerken. De kerk is ongeveer 83 meter hoog en heeft de kleuren blauw, wit en goud. vanaf deze kathedraal heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

 

Peterhof: Dit complex ligt net iets buiten Sint Petersburg en bestaat uit een enorm paleis met prachtige tuinen eromheen.

 

Paleisplein: Dit plein vormt een verbinding tussen de Nevski Prospekt en de Paleisbrug. Centraal op het plein staat de Alexanderzuil.

 

Mariinski-theater: Dit theater heeft een balletgezelschap dat bekend staat als het Kirovballet. Daarnaast gingen veel beroemde opera's zoals Schoppenkoningin van Tsjaikovsky hier in première.

 

 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
GaSamen naar Parijs (of New York) Hoteldeal.nl - Altijd de beste deals!
Stedentrips Barcelonareizen Lissabonreizen
Madridreizen Krakaureizen Milaanreizen Stedentrips
UwStedentrip.nl
Vakantie appartementen Budapest Underguide

Maak een Gratis Website met JouwWeb